Skip to content

#

 

Simple Live POS

Η no1 εφαρμογή παραγγελιοληψίας και διαχείρισης αποθήκης.

simple_azure
voucher

Είσαι δικαιούχος του Voucher «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ», με επιδότηση έως 90%;

Με το voucher μπορείς να καλύψεις το 90% του κόστους των προγραμμάτων του Simple Live POS.

Επωφελήσου απο την  επιδότηση και απόκτησε Simple λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησης σου.

voucher_simple
auto sales

Kαι σημεία πώλησης!

 

Ουρές στα ταμεία; Βελτίωσε την ροή των παραγγελιών  και μείωσε το φόρτο των ταμείων με τους αυτόματους πωλητές της Simple. Οι πελάτες σου βλέπουν το μενού του καταστήματος στη γλώσσα τους, κάνουν την παραγγελία τους χωρίς πίεση, ενώ ταυτόχρονα, το προσωπικό του ταμείου μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα άτομα σε λιγότερο χρόνο.  

10649559_850340451665015_6166060001356650908_n

Simple Live Go!

Το SimpleLivePos είναι η πληρέστερη εφαρμογή για την διαχείριση καταστημάτων εστίασης. Περιλαμβάνει ευκολότερο interface παραγγελιοληψίας, πληρωμών μέσω κάρτας, ηλεκτρονικού καταλόγου, διαχείριση αποθήκης, e-shop και δεκάδες άλλες δυνατότητες. Πες αντίο στο αργό service και τις λάθος  παραγγελίες. Το Simple διαθέτει το πιο απλό και  σύγχρονο σύστημα παραγγελιοληψίας που θα συναντήσεις. Με native εφαρμογές σε Windows, Android και Apple συσκευές, μπορείς να πάρεις  την παραγγελία από το κινητό σου, το tablet  ή οποιονδήποτε υπολογιστή.  

83386782_2989146191117753_8777168142171373568_n

Έλεγχος αποθήκης ανά πάσα στιγμή εύκολα και απλά!

Κάνε τον έλεγχο της αποθήκης σου παιχνιδάκι με το Cloud σύστημα αποθήκης της Simple! Με εξειδικευμένες λειτουργίες όπως live παρακολούθηση των αποθεμάτων, παρακολούθηση διακύμανσης τιμής και αναφορές foodcost, μπορείς να περιορίσεις την ζημία της επιχείρησης σου και να μεγιστοποιήσεις τα έξοδά σου σε χρόνο dt. Ενώ η λειτουργία αυτόματης παραγγελίας στους προμηθευτές μέσω e-mail θα σου λύσει τα χέρια!

Στον κλάδο των επισιτιστικών επιχειρήσεων η Αυτόματη & Ασύρματη Παραγγελιοληψία είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
130823429_3935590393139990_5448480489282388874_n
SIMPLE_44

Ενδιαφέρεστε για μια παρουσίαση;

Phone_icon

Υποχρεωτικό πεδίο

Your Restaurant

 Meet with Your Restaurant today. The best way to sell food and drinks.

Δημιουργούμε native, web and hybrid applications
Start selling with your own apps1

Τι είναι το

Your Restaurant

Η Business Optimal Software θέλοντας να βοηθήσει τον κλάδο της εστίασης ως πρός την πιστότητα και ενημέρωση των πελατών τους δημιούργησε το application ”Your Restaurant”.Δημιουργούμε native, web and hybrid app σε υψηλή αισθητική.Οι εφαρμογές που δημιουργούνται είναι μοναδικές για την κάθε επιχείρηση.Κάντε πιστούς τους πελάτες σας , ενημερώστε τους για το πιάτο της ημέρας,το μενού σας και δώστε τους την δυνατότητα να κάνουν κράτηση στο εστιατόριο σας.Στείλτε τους τις ευχές σας και ενημερώστε τους για τις προσφορές σας!

Κάθε μας project είναι μοναδικό, όπως και οι ανάγκες σας. Με πάθος, εμπειρία και αισθητική, δημιουργούμε για εσάς, την διαδικτυακή σας παρουσία.

QR MENU

Ψηφιακός ανέπαφος κατάλογος

QR MENU

Δημιουργούμε άμεσα τον πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάλογο για την επιχείρησή σας !Ιδανικό για επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία Οι πελάτες σας σκανάρουν το QR code και βλέπουν ανέπαφα όλα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Δημιουργούμε το QR menu που καλύπτει τις ανάγκες σας και την αισθητική σας, μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Οι πελάτες σας βλέπουν όλα τα προϊόντα σας, ανέπαφα, μέσα από τον ηλεκτρονικό σας κατάλογο!Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής που θέλουν να ξεχωρίσουν, επενδύοντας στην καλύτερη ενημέρωση του πελάτη μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που απευθύνονται σε Bar και Εστιατόρια καθώς και σε υπηρεσίες Διαμονής όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και Airbnb.

Κατάκτησε την περιοχή

Η δική σου OnLine εφαρμογή

για παραγγελίες delivery O% προμήθειες

Service Calling Systems
Ασύρματος μεταδότης Wireless transmitter (Call Button).
Ολοκληρωμένη λύση για Εστιατόρια, Cafe, Ξενοδοχεία, Bar, Club, Casino, Bowling center, Νοσοκομεία, Κλινικές, Golf lounge, Spa, Γυμναστήρια, Συνεδριακά Κέντρα, Αναμονές VIP, καταστήματα Λιανικής, Supermarket, Βενζινάδικα, VIP Θεωρεία, Χώροι Στάθμευσης και πολλά άλλα.
 Αυξάνει την ικανοποίηση των αναγκών,μειώνει το κόστος του προσωπικού,αυξάνει την απόδοση της εργασίας.
Η λύση περιλαμβάνει μια κεντρική μονάδα και τις περιφερειακές συσκευές.Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τον χώρο, προτείνεται και ο κατάλληλος συνδυασμός.
Restaurant-solution-system
Μιλήστε με το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας σε λίγα μόνο λεπτά.

GP-200R Σύστημα Κλήσης πελατών

 Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-200R 10C

Το σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-200R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-200R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπου της εταιρείας επάνω στο προϊόν. Εμφάνιση κλίσης με LED. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Μπορεί να ορίσει αριθμό ομάδας ή δίκτυο για ασφαλή διαχείριση. Αυξάνει τις πωλήσεις. Βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών. Βελτιώνει τον χρόνο εξυπηρέτησης. Καλύτερη ροή εργασίας. Μετά την παραγγελία, παραδώστε το ‘guest pager΄ στον πελάτη. Καλέστε το ‘guest pager΄ από τον αναμεταδότη. Με την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης μαζεύετε πίσω τα ‘guest pagers’.  Extra 10 pagers.  Εξυπηρετεί 10 πρόσθετες αναμονές – πελάτες. Βάση φόρτισης στη συσκευασία.

 

gp-200r-guest-paging-syscall-11-550x550

Είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη

Κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν παρουσίαση