Skip to content

 

.

 

 

O ψηφιακός μετασχηματισμός του λογιστικού γραφείου ξεκίνησε.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας εύκολα και απλά

Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στα στοιχεία των πελατών σας βάζοντας τέλος στη συλλογή χειρόγραφων παραστατικών και τις χρονοβόρες επικοινωνίες.

Eφαρμογές για λογιστικά γραφεία

Eφαρμογές για λογιστικά γραφεία

Με επίκεντρο τις
πραγματικές ανάγκες 
του λογιστή

Γίνετε ένα σύγχρονο λογιστικό γραφείο
Περάστε στην ψηφιακή εποχή και βελτιώστε τον τρόπο που τρέχετε όλες τις καθημερινές σας εργασίες. Εκμεταλλευθείτε τις ικανότητες των ανθρώπων σας, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων και κερδίστε περισσότερα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας.
Αποκτήστε και εσείς μία ολοκληρωμένη λύση λογιστικής διαχείρισης. Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και εξειδικευμένες λειτουργίες.

Βασικός και κυρίαρχος στόχος της Business Optimal Software  είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία που θα ικανοποιούν κάθε απαίτηση λειτουργίας, θα δημιουργούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και θα συνδράμουν ουσιαστικά στην ανάπτυξή τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

epsilonsmart

Hyper.Axion Λογιστική

Η Hyper.Axion Λογιστική της Epsilon Net αποτελεί την πιο εξελιγμένη λογιστική εφαρμογή της αγοράς και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μεγάλων λογιστικών γραφείων. Έτσι, η Hyper.Axion Λογιστική προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που περιλαμβάνει πληθώρα αυτοματισμών (Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού, Αυτόματη δημιουργία Τακτοποιητικών Λογιστικών Εγγραφών, Αυτόματος Υπολογισμός των εντύπων Φ.Π.Α., Αυτοματοποίηση Συγκεντρωτικών καταστάσεων Μ.Υ.Φ., Μαζική έκδοση παραστατικών κ.α. ), χρηματοοικονομικών αναφορών και αριθμοδεικτών.

Hyper.Axion Μισθοδοσία

Για την κάλυψη των προσφερόμενων υπηρεσιών του λογιστικού γραφείου σε επίπεδο μισθοδοσίας επιλέχθηκε η Hyper.Axion Μισθοδοσία της Epsilon Net, η οποία ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με τη Hyper.Axion Λογιστική, δίνοντας έμφαση στην αυτοματοποίηση διαδικασιών, αλλά και στην έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση. Ειδικότερα, προσφέρεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής οριστικών δηλώσεων Φ.Μ.Υ. , Α.Π.Δ., Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, καθώς και εξαγωγής αρχείων εισφορών, εντολών προκαταβολών και εκκαθάρισης πληρωμής σε όλες τις τράπεζες, εκμηδενίζοντας τη γραφειοκρατία.

Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Cloud ΕΡΓΑΝΗ το λογιστικό γραφείο μπορεί και ενημερώνει αυτόματα το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ μέσω κινητών συσκευών άμεσα και από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Η Hyper.Axion Μισθοδοσία καλύπτει όλες τις εργασιακές σχέσεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε πληθώρα κάθετων αγορών (τεχνικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εκπαιδευτήρια, ναυτιλιακές επιχειρήσεις κ.α. ). Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί και η αυξημένη ασφάλεια του συστήματος, η οποία περιλαμβάνει προειδοποιητικά και απαγορευτικά μηνύματα με σκοπό την αποφυγή των λαθών.

Tax System 5

Το βασικό κύκλωμα συστημάτων συμπληρώνει η εφαρμογή Tax System 5 της Epsilon Net, η οποία προσφέρει την πληρέστερη και ακριβέστερη εκκαθάριση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων. Το ενσωματωμένο έξυπνο ημερολόγιο υποχρεώσεων διαχειρίζεται, παρακολουθεί και ενημερώνει τους χρήστες για όλες τις φορολογικές και εργατικές υποχρεώσεις του λογιστικού γραφείου και παρέχει τις απαραίτητες υπενθυμίσεις.Μέσω του Tax System 5, το λογιστικό γραφείο μπορεί και διαχειρίζεται γρήγορα και αξιόπιστα όλα τα φορολογικά ζητήματα. Η αυτόματη άντληση δεδομένων από τις καταχωρίσεις, καθώς και ο αυτόματος υπολογισμός και η ηλεκτρονική υποβολή όλων των φορολογικών εντύπων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους.

PYLON HRM

 

Τo ολοκληρωμένο και πλήρως αυτοματοποιημένο πληροφοριακό σύστημα μισθοδοσίας και HR για μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους εταιριών. Μια εξελιγμένη εφαρμογή για την παρακολούθηση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης σας, πλήρως εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Το ολοκληρωμένο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα για μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή ειδικότερα όταν υπάρχει ανάγκη για τη διεκπεραίωση ενεργειών για μεγάλο αριθμό πελατών – εταιρειών.

Digital Accounting

Σε μεγάλα λογιστικά γραφεία με έντονη δραστηριότητα η μείωση του χρόνου επαναλαμβανόμενων διαδικασιών, όπως η καταχώριση και ψηφιοποίηση των παραστατικών είναι αδήριτη ανάγκη.Γι’ αυτό το σκοπό, επιλέξαμε την εφαρμογή Digital Accounting της Epsilon Net, η οποία σκανάρει, ψηφιοποιεί, αρχειοθετεί και εισάγει αυτόματα τα δεδομένα στη Hyper.Axion Λογιστική χωρίς ενδιάμεσα στάδια. Η ενσωματωμένη διαδικασία ελέγχου και αναζήτησης των παραχθέντων παραστατικών πραγματοποιείται με ευκολία και ο χρήστης μπορεί ακόμη και να προβεί σε αλλαγές και τροποποιήσεις.

Online Accounting

Το Online Accounting είναι η 1η υπηρεσία που λανσάρεται στο οικοσύστημα του Epsilon Services, προσφέροντας online γέφυρα και real-time επικοινωνία των εμπορικών εφαρμογών των επιχειρήσεων με τις εφαρμογές του λογιστικού γραφείου.

Οφέλη για την Επιχείρηση:

 • Αυτοματοποιημένη και άμεση επικοινωνία δεδομένων με τον λογιστή σας
 • Κατάργηση ανάγκης ανταλλαγής αρχείων
 • Ταχύτητα και ασφάλεια
 • Οφέλη για τo Λογιστικό Γραφείο
 • Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου
 • Διαρκώς επικαιροποιημένη οικονομική εικόνα για όλες τις επιχειρήσεις
 • Απλοποίηση διαδικασιών και επικοινωνίας με τον πελάτη
 • Άντληση δεδομένων από το εμπορικό του πελάτη χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση

Pylon CRM Λογιστών

Η οργάνωση του λογιστικού γραφείου ολοκληρώνεται με το Pylon CRM Λογιστών της Epsilon Net, την απόλυτη εφαρμογή διαχείρισης πελατειακών σχέσεων για λογιστικά γραφεία.

Μέσω του Pylon CRM Λογιστών, το πρότυπο λογιστικό γραφείο ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους πελάτες του, παρέχοντας άμεση επικοινωνία και ενημέρωση.

Παράλληλα, αναβαθμίζει όλες τις πτυχές της λειτουργίας του παρακολουθώντας αποτελεσματικά όλες τις Φορολογικές και Εργατικές υποχρεώσεις των πελατών του.

 

Η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα
διαχείρισης λογιστικών γραφείων.

PROSV_SITE

PBS ONE  Γενική Λογιστική

Ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία.

Πλήρης διασύνδεση, κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ταχύτητα και ευχρηστία, πληρότητα διεργασιών, δημιουργούν σήμερα ένα λογιστήριο του αύριο.Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα ΕΛΠ, παραμετροποιημένες και ενημερωμένες από την επιστημονική ομάδα της Prosvasis. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των οικονομικών καταστάσεων στις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

 

PBS ONE  Έσοδα-Έξοδα

Ολοκληρωμένη λογιστική και οικονομική διαχείριση των απλογραφικών βιβλίων.
Πλήρης διασύνδεση, κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ταχύτητα και ευχρηστία, πληρότητα διεργασιών, δημιουργούν σήμερα ένα λογιστήριο του αύριο.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα ΕΛΠ, παραμετροποιημένες και ενημερωμένες από την επιστημονική ομάδα της Prosvasis. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των οικονομικών καταστάσεων στις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

PBS ONE  Έντυπα
 

Πλήρης διαχείριση όλων των εντύπων δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα συνολικής εσωτερικής διαχείρισης από μια και μόνο οθόνη.

Περιοδική δήλωση Φ2, Επιστροφής ΦΠΑ , ενδοκοινοτικών αποκτήσεων και παραδόσεων Φ4 και Φ5 καθώς και intrastat κ.α. Επικοινωνία με τα υπόλοιπα υποσυστήματα της σουίτας για αυτόματη συμπλήρωση , αλληλεπίδραση με την ιστοσελίδα του taxis με εισαγωγή και αποστολή στοιχείων και δηλώσεων

Tα σημαντικότερα έντυπα του μητρώου όπως Μ1 απόδοσης ΑΦΜ, Μ2 έναρξης-μεταβολής φυσικού προσώπου , Μ3 έναρξης μεταβολής μη φυσικού προσώπου και όλη την γκάμα του τμήματος

Απόδοσης φόρου από τόκους και μερίσματα, φόρος εργολάβων και αρχιτεκτόνων, φόρος γονικής παροχής και δωρεάς.
Φόρος πολυτελείας, Περιβαντολλογικό τέλος, καταστάσεις συμφωνητικών, έντυπα δακοκτονίας, μισθωτήρια, δήλωση απόδοσης φόρου διαμονής.

 
 
 
PBS ONE  Δηλώσεις
 

Γρήγορη, εύκολη και ακριβή συμπλήρωση όλων των εντύπων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων μέσω ανάκτησης από το TAXIS.

Περιλαμβάνει όλα τα φορολογικά έντυπα (E1, E2, E3, ΦΕΝΠ, Ε9 ΕΝΦΙΑ, Είσπραξη Κερδών, Α21, ΕΦΑ κ.λπ.) καθώς και νέο σχεδιασμένο έντυπο ανάλωσης κεφαλαίου με αυτόματη ενημέρωση από τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν στο Τaxis για όσα χρόνια πίσω επιθυμούν οι φοροτεχνικοί.

Διατηρεί μόνιμο και σταθερό αρχείο των φορολογούμενων και όλων των εντύπων που έχουν υποβληθεί γι’ αυτούς ανά έτος

Αυτόματη σύνδεση και υποβολή των εντύπων στο TAXIS με το πάτημα ενός κουμπιού

PBS ONE  Paychecks

 • Χωρίς περιορισμό χρηστών ή άλλες κρυφές χρεώσεις .Απεριορίστη χρήση , απεριόριστοι χρήστες ανά module

 • Φορητότητα και αναζήτηση πληροφοριών από όπου και αν είστε 24/7

 • Αμεσότητα και ταχύτητα σε ολες τις λειτουργίες του προγράμματος.

 • Ελάχιστος απαιτητός χρόνος εκμάθισης της εφαρμογής

 • Υποστήριξη επιχειρήσεων που λειτουργούν με ομάδες εργασίας και διαχωρισμό ωρών απασχόλησης σε υπερωρίες,υπερεργασίες κλπ

 • Όλα τα απαιτούμενα από την εργατική νομοθεσία έντυπα καθώς και οι αποστολές αυτών (σε συνεργασία με το PBS Suite)

 • Επικοινωνία με το Microsoft Excel με εξαγωγή όλων των εκτυπώσεων σε ανάλογο format

 

Ενδιαφέρεστε για μια παρουσίαση;

Phone_icon
Υποχρεωτικό πεδίο