Skip to content

Προωθούμε και υποστηρίζουμε τυποποιημένες εφαρμογές πληροφορικής, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς.

Στην B.O.S παρέχουμε Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Επιχειρησιακού Λογισμικού.Προωθούμε και υποστηρίζουμε τυποποιημένες εφαρμογές πληροφορικής, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς.Για τις σύγχρονες εμπορικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, η ορθή μηχανοργάνωση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, αφού λειτουργεί ως ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι λύσεις που προτείνουμε είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε μπροστά από κάθε τεχνολογική εξέλιξη και να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις σε κάθε επιχείρηση.

Κάντε την επιλογή σας και ξεκινήστε σήμερα

atlantis erp_log
ATLANTIS_PORTAL_GR_01

Το Atlantis ERP προσφέρει αποδεδειγμένες λύσεις στις απαιτήσεις λειτουργίας επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους, αλλά και μεγαλύτερων εταιρειών με πολλαπλές εγκαταστάσεις και διεθνείς δραστηριότητες.

Έξυπνες Αποφάσεις

Με σύγχρονα data analytics, το Atlantis ERP προσφέρει ακριβή εικόνα για την εξέλιξη κάθε κρίσιμου δείκτη απόδοσης ανθρώπων, τμημάτων και δραστηριοτήτων και ενθαρρύνει την έγκαιρη λήψη αποφάσεων που μεγιστοποιούν τα έσοδα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας, βάσει πραγματικών πάντοτε δεδομένων.

αρχείο λήψης
Big-enterprises-1

 

Soft1 Cloud ERP

Με ευέλικτη σχεδίαση, το σύστημα ERP της SoftOne επιτρέπει στους ανθρώπους σας να αξιοποιούν τη λειτουργικότητά του, από την πρώτη κιόλας ημέρα! Με φιλικό περιβάλλον εργασίας, που προσαρμόζεται εύκολα στο ρόλο κάθε εργαζόμενου, διευκολύνει σημαντικά την εκτέλεση κρίσιμων εργασιών. Πλήρως παραμετροποιήσιμο και εύκολα επεκτάσιμο, το Soft1 ERP Series 5 καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε άμεσα στις προκλήσεις της αγοράς.

pylonerp
PYLON ERP 6
 

Pylon ERP (Epsilon Net)

To Pylon ERP της Epsilon Net υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής για επιχειρήσεις η οποία ενσωματώνει σε μία ενιαία βάση δεδομένων όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: Αποθήκη, Αγορές, Παραγωγή, CRM, Πωλήσεις, Χρηματοοικονομικά & Λογιστική διαχείριση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσία και Εφοδιαστική Αλυσίδα.

CAPITALBOS
capital-b.o.s---0
 

Βασισμένο στην κορυφαία τεχνολογία Business Optimization System της UNISOFT, το Capital B.O.S αποτελεί ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα ERP που σας βοηθάει να μετασχηματίσετε ουσιαστικά τη λειτουργία της επιχείρησής σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Το Capital B.O.S ενσωματώνει τεχνολογίες και πρακτικές που “θυμίζουν” τον κόσμο του gaming, απογειώνοντας κυριολεκτικά τον τρόπο που εργάζεστε τόσο εσείς, όσο και οι άνθρωποι της επιχείρησής σας. Με πρωτοποριακό UI, ισχυρές λειτουργικές ενότητες και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης

 

 ”Everything you need to sell faster and smarter”

 

 Αμεση & πρωτοποριακη πληροφοριση οπου και αν είστε

 

 
Έκδοση παραστατικών εν κινήσει , real-time myData , διαχείριση όλων των παραστατικών,εκτυπώσεις με φορητό εκτυπωτή,export pdf και επιλεκτική αποστολή email του παραστατικού στον πελάτη , εξ αποστάσεως συγχρονισμός & επικοινωνία,εμπορικές πολιτικές ανά πελάτη,ιστορικό ειδών,αυτόνομη λειτουργία όταν δεν υπάρχει Internet , notifications, άνοιγμα νέου πελάτη και πολλά περισσότερα.Επιπλέον, επιτρέπουν στο διαχειριστή τον πλήρη έλεγχο, το συγχρονισμό και την οργάνωση των συσκευών από μία κεντρική κονσόλα και συγκεκριμένα από την πλατφόρμα iNT moBiforce
Σημαντικό πλεονέκτημα της εν λόγω λύσης είναι ότι προσφέρεται  ως ανεξάρτητο σύστημα το οποίο διασυνδέεται με το εκάστοτε ERP σύστημα που διαθέτει η εταιρεία σας δίνοντας την υπεράξια σε Τυχόν αλλαγή του ERP .

Οι λυσεις μας βοηθουν τις επιχειρησεις να αυξησουν την παραγωγικοτητα των στελεχων τους στο πεδιο (πωλητες, merchandisers, τεχνικοι, κ.α.), να μειωσουν το κοστος και να βελτιωσουν την εξυπηρετηση των πελατων.

Με την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων SmartSales SFA (Sales Force Automation), οι πωλητές σας αποκτούν μέσω φορητών συσκευών πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται για να εκτελέσουν άμεσα, εύκολα και οικονομικά τις εργασίες τους
 
SFA & Αυτοματοποιηση Πωλησεων | Sales Force Automation
SFA & Αυτοματοποιηση Πωλησεων | Sales Force Automation
Βρείτε τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες
 
SmartSales SFA&WMS Mobile

Ενδιαφέρεστε για μια παρουσίαση;

Phone_icon

Υποχρεωτικό πεδίο