Εξειδικευόμαστε σε Web,Mobile λύσεις που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες ‘εκτός των τειχών’ της επιχείρησης, με τη χρήση των φορητών τεχνολογιών. Από το 2003, οι λύσεις μας βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των στελεχών τους , να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών.

Κατασκευή προηγμένων B2B , B2C. Κάντε δυναμικά την είσοδο σας στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ξεκινήστε άμεσα πωλήσεις!

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από την Business Optimal Software, εξασφαλίζετε την σίγουρη επιτυχία σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και θέτετε σημαντικές βάσεις για τη παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο χώρο του διαδικτύου. Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε αποκομίσει πολύ μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την δημιουργία ολοκληρωμένων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Κύριο μέλημά μας είναι, η άριστη ποιότητα, η κάλυψη όλων των ιδιαιτεροτήτων της παρουσίασης και πώλησης των προϊόντων σας, ώστε να παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργικό, εύχρηστο, με ποιότητα στην σχεδίαση

SmartSales B2B Αυτοματοποίηση Πωλήσεων | Sales Force Automation
Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να παραγγείλουν online - απευθείας σε εσάς .Ο πελάτης απλά και γρήγορα επιλέγει και στέλνει την παραγγελία του και αυτοματα καταχωρείτε στο εμπορικό σας πρόγραμμα.

Η εφαρμογή SmartSales B2B απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες συνεργασίας με επιχειρήσεις / πελάτες τους με δυνατότητα ειδικής πρόσβασης σε λειτουργίες της κεντρικής μηχανογράφησης , έτσι ώστε: να διαχειριστούν τις ενεργές παραγγελίες τους να καταχωρήσουν νέες παραγγελίες να έχουν πληροφόρηση για την οικονομική τους καρτέλα, στατιστικά ειδών, τιμοκαταλόγους κλπ.

Μοναδικά πλεονεκτήματα! Όλα είναι έτοιμα για σας από το SmartSales B2B ! Χωρίς να απαιτούνται ειδικές εγκαταστάσεις ή άλλος πρόσθετος εξοπλισμός, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης. Η επιχείρησή σας μπορεί τώρα: να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικών δαπανών να ανταποκρίνεται πιο άμεσα σε ανάγκες πελατών να διεκπεραιώνει με πιο ευέλικτο τρόπο τις εργασίες της.

Ρωτήστε μας σχετικά με την ευκολία διασύνδεσης με το δικό σας ERP ή εμπορολογιστικό σύστημα, και θα σας απαντήσουμε για την ευκολία διασύνδεσης

δείτε live το Demo εδώ :B2B Demo

ΑΦΜ:12345

Κωδικός:12345

Τι κερδίζετε

  • Αύξηση παραγωγικότητας
  • Μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης
  • Επιτάχυνση του χρόνου διεκπεραίωσης των παραγγελιών
  • Εκμηδενισμός λαθών
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Καλύτερη επιθεώρηση
  • Αύξηση πωλήσεων
  • Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού
Ο υψηλός ανταγωνισμός δεν επιτρέπει λάθη και παραλείψεις.Περιορίστε τα στο ελάχιστο και βελτιώστε την δουλειά σας με το SmartSales 

Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του SmartSales

 

Ξεκινήστε σήμερα/Δοκιμάστε το εντελώς Δωρεάν.