Έχετε Atlantis ERP; Έχουμε τη λύση ώστε να το συνδέσουμε με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αυτοματοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες!
Η λύση μας έχει αναπτυχθεί βασισμένη στα web services της Unisoft και τις πανίσχυρες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce ή OpenCart.
Κερδίστε χρόνο, μειώστε τα λάθη
Η λύση μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το Atlantis. Τα δεδομένα των ειδών (κωδικός, περιγραφή, τιμή κτλ.) μεταφέρονται αυτόματα από το Atlantis ERP, μαζί με οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε (χρώμα, μέγεθος, κατηγορίες κτλ.). Οι παραγγελίες που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα αποθηκεύονται αυτόματα στο Atlantis, αφού πρώτα δημιουργηθεί ο πελάτης (εάν δεν υπάρχει). Έτσι κερδίζετε χρόνο και μειώνετε τα ποσοστά λάθους. Αρκεί να ενημερώνετε σωστά το Atlantis!
Αυτόματη ή χειροκίνητη ενημέρωση
Η ενημέρωση από το Atlantis προς το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες (συνήθως βράδυ), μπορεί όμως να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χειροκίνητα εάν κριθεί απαραίτητο. Επιπλέον, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημερώνοντας κάποια (τιμή, διαθεσιμότητα κτλ.) ή όλα τα πεδία.
Η ενημέρωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα προς το Atlantis, αφορά στην αποθήκευση των παραγγελιών και των στοιχείων των νέων πελατών και γίνεται σε πραγματικό χρόνο (μόλις μπει η παραγγελία).
Υψηλού επιπέδου υλοποίηση
Η λύση μας εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce ή Opencart και δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή να ρυθμίσει μόνος του όλα τα στοιχεία διασύνδεσης με το Atlantis. Έχουμε συμπεριλάβει αρκετές επιλογές για την άντληση των δεδομένων, ενώ σας παρέχουμε και εργαλεία ελέγχου και δοκιμών πριν την ενημέρωση. Τέλος, θα χρειαστείτε σίγουρα την βοήθεια του συνεργάτη σας που έχει εγκαταστήσει και σας υποστήριζει το Atlantis.