Έξυπνες Πωλήσεις / SmartSales

 Εξειδικευόμαστε σε Web,Mobile λύσεις που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες ‘εκτός των τειχών’ της επιχείρησης, με τη χρήση των φορητών τεχνολογιών. Από το 2003, οι λύσεις μας βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των στελεχών τους , να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών.

Παραγγελιοληψία, Φορητή τιμολόγηση, Εισπράξεις, Τιμολογιακές πολιτικές, Στατιστικά – Ιστορικό, Φωτογραφίες ειδών, Αποστολή παραγγελιών.

Κατασκευή προηγμένων B2B , B2C. Κάντε δυναμικά την είσοδο σας στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ξεκινήστε άμεσα πωλήσεις!

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από την Business Optimal Software, εξασφαλίζετε την σίγουρη επιτυχία σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και θέτετε σημαντικές βάσεις για τη παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο χώρο του διαδικτύου. Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε αποκομίσει πολύ μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την δημιουργία ολοκληρωμένων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Κύριο μέλημά μας είναι, η άριστη ποιότητα, η κάλυψη όλων των ιδιαιτεροτήτων της παρουσίασης και πώλησης των προϊόντων σας, ώστε να παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργικό, εύχρηστο, με ποιότητα στην σχεδίαση✔️SmartSales Mobile&Android

 ✔️SmartSales B2B Web&Android

 ✔️SmartSales B2C Web&Android

Τι κερδίζετε

  • Αύξηση παραγωγικότητας των εν κινήσει στελεχών
  • Μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης
  • Επιτάχυνση του χρόνου διεκπεραίωσης των παραγγελιών
  • Εκμηδενισμός λαθών
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Καλύτερη επιθεώρηση των εν κινήσει στελεχών από τη Διεύθυνση
  • Αύξηση πωλήσεων
  • • Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού
Ο υψηλός ανταγωνισμός δεν επιτρέπει λάθη και παραλείψεις.Περιορίστε τα στο ελάχιστο και βελτιώστε την δουλειά σας με το SmartSales 

Συνεργαστείτε με τη Business Optimal Software

Στην Business Optimal Software, επενδύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας μέσα από την προσέλκυση δυναμικών εταιρειών, οι οποίες συμμερίζονται το πάθος και το όραμά μας για την ανάπτυξη ποιοτικών λύσεων μηχανογράφησης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Ελάτε και εσείς στην οικογένεια της BOS, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσα από την αποτελεσματικότερη προσέγγιση και την καλύτερη εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών!

Αν θέλετε να γίνετε Συνεργάτης και να ενταχθείτε στο δίκτυο των αντιπροσώπων της, συμπληρώστε τη Φόρμα Συνεργασίας και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του SmartSales

 

Ξεκινήστε σήμερα/Δοκιμάστε το εντελώς Δωρεάν.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή από το Google Play στο κινητό σας