Η πρωτοποριακή υπηρεσία της Data Communication για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση παραστατικών χωρίς περιορισμούς

Δώστε τέλος στην πληκτρολόγηση των παραστατικών και αυτοματοποιήστε την ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών. Η λύση DC Scan4you απευθύνεται σε κάθε λογιστικό γραφείο που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο, ώστε να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Οικονομία Χρόνου έως και 92%

Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες. Εξοικονομήστε έως και το 92% του χρόνου που δαπανάτε για την καταχώρηση των παραστατικών. Ενημερώστε σε ελάχιστο χρόνο όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την καταχώρηση ενός παραστατικού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τη λειτουργία της Μαζικής Καταχώρησης και μηδενίστε εντελώς το χρόνο καταχώρησης. Πετύχετε οικονομία καταργώντας την ταξινόμηση και αρχειοθέτηση των παραστατικών αλλά και τους χρονοβόρους ελέγχους.

Ασφάλεια & μηδενισμός λαθών

Αισθανθείτε σίγουροι!. Επιτύχετε κατάργηση των λαθών πληκτρολόγησης και των πιθανοτήτων υποβολής προστίμων λόγω λανθασμένων καταχωρήσεων. Εντοπίστε επιπλέον τις διπλοεγγραφές και τα παραστατικά εκτός επιτρεπτών ημερομηνιών. Το DC Scan4you σας διασφαλίζει με 100% επιτυχή αναγνώριση των ψηφιοποιημένων παραστατικών.

Παραγωγικότητα

Αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας πάνω από 95%. Χωρίς περιορισμούς στην αναγνώριση των ψηφιοποιημένων παραστατικών. Με 100%επιτυχή αναγνώριση και μοναδικές δυνατότητες μαζικής καταχώρισης. Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του γραφείου σας να απασχοληθούν σε παραγωγικότερα έργα.

Καινοτομία

Βασιστείτε στην κορυφαία τεχνογωσία της Data Communication για να εργαστείτε σήμερα στο λογιστικό γραφείο του αύριο. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας τη βραβευμένη, πρωτοποριακή υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης DC Scan4you, καινοτομία της Data Communication για τα λογιστικά γραφεία, που λειτουργεί στο cloud με την εγγύηση του Microsoft Azure.

About the author